schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

ACTIV'AGE - anti-ageing

Het ouder worden van de huid

Het ouder worden van de huid en de mate waarin het ouder wordt is afhankelijk van zowel interne als externe factoren. Verreweg de belangrijkse externe factor (80%) op het huidverouderingsproces is UV-straling. Daarnaast hebben roken, voedings- en lifestyle factoren invloed op het ouder worden van de huid.

'De schoonheid en het evenwicht van onze huid hebben een directe uitwerking op ons gevoel van welzijn' - Maria Galland.

Heel anders werkt huidveroudering van binnenuit. Deze wordt bepaald door erfelijke aanleg en verschillende condities. Verandering in het hormonale evenwicht spelen hier een cruciale rol.

Het kenmerk van huidveroudering van binnenuit is een afname van het huidvolume in alle drie de huidlagen en de veranderende huidstructuur. De huid wordt dunner, de stevigheid en elasticiteit neemt af en het vochtgehalte van de huid is lastig op peil te houden. Maria Galland heeft hier de oplossing voor.

Als expert op het gebied van professionele anti-ageing verzorging, presenteert Maria Galland haar nieuwe lijn ACTIV'AGE. Het passende antwoord op de nieuwe wensen van de rijpere huid en de daarbij behorende veranderingen: rimpelvorming en droogheid nemen toe, de huiddichtheid en uitstraling nemen af.

Op het keerpunt in de leeftijd van de ouder wordende huid willen vrouwen graag professionele adviezen en effectieve verzorging om de schoonheid van de vrouw langer instand te houden. Dit geldt in het bijzonder wanneer deze te maken hebben met de veranderende hormoonspiegel.

De nieuwe ACTIV'AGE lijn van Maria Galland is te combineren met alle SOIN behandelingen van Maria Galland

Anti-ageing producten van Maria Galland

719 - Serum

Direct effect voor een gelifte huid

anti-ageing

De geconcentreerde textuur is licht en tegelijkertijd intensief verzorgend waardoor je huid confortabeler en gekalmeerd aan zal voelen. Het serum zorgt de hele dag voor een optimale hydratatie, verminderd rimpels en verbetert de veerkracht. Ook zal de huid er zichtbaar steviger en gladder uitzien en beschermt het de huid tegen huiveroudering veroorzaakt door UV-licht.

Het advies is om de serum 's morgens en 's avonds aan te brengen op je gezicht, hals en decolleté vóór de 720 Crème Fine ACTIV'AGE.

720 - Crème Fine

Een intensief effect voor een gladdere en stevigere huid

antirimpel-effect, anti-ageing,

De combinatie van werkzame stoffen bevordert de vitaliteit van de huidstamcellen, ondersteunt hun biologische werking en versterkt de opbouw van de bovenste huidlaag.

Testresultaten tonen aan dat de Crème Fine de huid steviger, gladder en elastischer maakt en zichtbaar antirimpel-effect heeft. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbeterd.

Het advies is om de crème 's morgens en 's avonds aan te brengen op gezicht, hals en decolleté.

Maria Galland heeft vier innovatieve producten met een unieke werkstoffencombinatie, die de centrale huidfuncties reactiveren en de tekenen van huidveranderingen vervagen, die worden veroorzaakt door de leeftijd en het milieu. De huid wordt verstevigd en glad gemaakt.

Je huid krijgt de souplesse en frisheid terug.

721 - Masque Fraîcheur

anti-ageing, huidverandering, rijpere huid

Een verfrissend en voedend masker dat de schoonheid van de rijpere huid. Het voorziet de huid van verfrissende en voedende ingrediënten en vervaagt tekenen van huidverandering veroorzaakt door de leeftijd en het milieu.

Breng een- of tweemaal per week een dun laagje aan op gezicht, hals en decolleté en laat het 5 minuten inwerken.

722 - Brume Activ'Age

anti-ageing

Verzorgende gezichtsspray met puur gletsjerwater en zeer actieve werkstoffen, die de rijpere huid verfrist en ontspant. Efficiënte peptiden versterken de collagene vezels en maken de huid daardoor steviger en gladder. Het resuktaat is een stralende huid, gehuld in een aangenaam, subtiel geurende sluier.

Kan gebruikt worden over een verzorgingscrème of make-up heen. Vermijd contact met de ogen.