schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Hydra'Global

Het dagelijkse anti-dehydratatie ritueel.

De Hydra'Global-lijn omvat een reeks producten zoals crèmes, serums en maskers die samenwerken om de vochtbalans van de huid te herstellen en te behouden. Belangrijke ingrediënten in deze producten zijn onder andere hyaluronzuur, dat bekend staat om zijn vochtbindende capaciteiten, en verschillende natuurlijke extracten die de huid kalmeren en beschermen tegen uitdroging.

Door de geavanceerde formuleringen helpt de Maria Galland Hydra'Global-lijn niet alleen om de huid direct te hydrateren, maar ook om de natuurlijke vochtbarrière te versterken, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde huid op de lange termijn. Deze producten zijn ideaal voor mensen met een droge of vochtarme huid, maar kunnen ook nuttig zijn voor iedereen die hun huid wil beschermen tegen de dagelijkse uitdrogende invloeden van omgevingsfactoren.

uitdroging, hydratatie, serum

240 HYDRA'GLOBAL SERUM
Dorstlessend serum voor alle vochtarme huidtypen met een fluïde textuur met second-skin-effect. Stimuleert de energie van de huid zodat haar jeugdigheid behouden blijft.

oogcrème

250 HYDRA’GLOBAL EYE CONTOUR GEL CREAM
Oogcrème met een verkoelend effect : hydrateert optimaal en stimuleert de energie van de huid zodat haar jeugdigheid behouden blijft..

oogmasker, masker

251 HYDRA’GLOBAL ANTI-FATIGUE COOLING EYE MASK
Verkwikkend hydraterend masker met een verfrissende textuur doet de oogcontouren er onmiddellijk minder vermoeid uitzien en maakt ze gladder.

hydraterende crème

260 HYDRA'GLOBAL CREAM
Hydraterende crème met romige textuur. De huid is energiek, gerevitaliseerd en verkwikt.

hydraterende crème

261 HYDRA'GLOBAL RICH CREAM
Rijke, revitaliserende en hydraterende crème voor de droge tot zeer droge, vochtarme huid.

hydraterende crème

262 HYDRA’GLOBAL LIGHT CREAM
Lichte crème voor de normale tot gemengde vochtarme huid. Een fluweelzachte smeltende textuur voor een gladdere en stevigere huid.

hydraterende en matterende crème

263 MATTIFYING CREAM
Fluweelzachte, romige moisturizer die hydraterende en matterende ingrediënten combineert.

dorstlessend masker

280 HYDRA’GLOBAL THIRST-QUENCHING MASK
Dorstlessend masker met frisse en smeltende textuur. Hydrateert diep, geeft energie, revitaliseert de huid en vermindert tekenen van vermoeidheid.

HYDRATION SET
Op zoek naar het perfecte cadeau om uw vochtarme huid of die van uw dierbaren te verwennen? Ontdek onze nieuwe Set voor gehydrateerde huid in beperkte oplage, een krachtpatser die uw huid hydrateert en voller maakt.

Het bevat:
260 | HYDRA'GLOBAL Cream, 50 ml
240 | HYDRA'GLOBAL Serum, een gratis tube van 15 ml
280 | HYDRA'GLOBAL Mask, een gratis tube van 20 ml