schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Lumin'Éclat

Onze must-haves voor een jonger uitziende huid.

De Lumin'Éclat lijn van Maria Galland Paris is speciaal ontworpen om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken en de huid direct te verhelderen, vooral voor huid die onderhevig is aan een drukke levensstijl. Deze collectie omvat diverse producten die gericht zijn op het revitaliseren van de huid, het verbeteren van de helderheid en het bestrijden van vermoeidheid. Elk product in de Lumin'Éclat lijn is bedoeld om de huid te verfrissen en te verjongen, waardoor deze er stralender en jeugdiger uitziet, zelfs bij een hectische levensstijl.

540 LUMIN'ÉCLAT ENHANCING SERUM
Dit serum is ontworpen om de helderheid van de huid te verbeteren en dofheid te bestrijden, met behulp van een combinatie van krachtige actieve stoffen, speciaal voor degenen die de eerste tekenen van veroudering ervaren​.

550 LUMIN'ÉCLAT EYE CONTOUR DUO
Dit duo bestaat uit een formule voor overdag en 's nachts om donkere kringen, wallen en fijne lijntjes rond de ogen aan te pakken. De dagformule beschermt tegen dagelijkse stressoren. De nachtformule richt zich op herstel en hydratatie​.

560 LUMIN'ÉCLAT BEAUTIFYING CREAM
Deze hoogwaardige gezichtscrème is ontworpen om de huid te verhelderen en een jeugdige uitstraling te bevorderen. Deze crème combineert verschillende actieve ingrediënten om de huid te revitaliseren en haar natuurlijke glans te herstellen.

561 LUMIN'ÉCLAT PERFECTING CREAM
Deze dagelijkse crème gebruikt extract van Provence roos en foto-perfectionerende technologie om de huidtint egaler te maken, fijne lijntjes en poriën te vervagen en de natuurlijke uitstraling te verbeteren. 

581 LUMIN'ÉCLAT ULTIMATE PERFECTING MASK
Dit masker biedt een onmiddellijke boost van helderheid, ideaal voor huid die snel verjonging nodig heeft. Het masker verbetert de helderheid verbeteren, maakt de huid gladder en gaat de verschijning van fijne lijntjes en poriën tegen​.

RADIANCE SET
Op zoek naar het perfecte cadeau om uw doffe huid of die van uw dierbaren te verwennen? Ontdek onze nieuwe Set voor stralende huid in gelimiteerde oplage, een krachtpatser die uw huid doet stralen.


Het bevat:
561 | LUMIN'ÉCLAT Perfecting Cream, 50 ml
540 | LUMIN'ÉCLAT Enhancing Serum, een gratis tube van 15 ml
581 | LUMIN'ÉCLAT Ultimate Perfecting Mask, een gratis tube van 20 ml