schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Uni'Perfect

Beschermt de huid tegen dagelijkse milieu-invloeden.

De Uni'Perfect lijn van Maria Galland richt zich op het beschermen en verbeteren van de huid tegen dagelijkse agressoren zoals UV-straling, vervuiling en blauw licht. Deze lijn is ontwikkeld om de huid te beschermen en tegelijkertijd te verfraaien door het verminderen van tekenen van veroudering en het egaliseren van de teint. De producten in deze lijn bevatten actieve ingrediënten zoals niacinamide (vitamine B3) voor het egaliseren van de huidtint, en extracten van tarra-tannine en zonnebloemscheuten die de huid helpen herstellen na blootstelling aan blauw licht. Daarnaast bevat het witte pioenroosextracten met antioxidante eigenschappen die de huid beschermen tegen schade door vervuiling​.

390 UNI’PERFECT MULTI-PROTECTION FLUID SPF 30
Perfectionerende bescherming (SPF 30), rijk aan werkstoffen die de huid beschermen tegen UV-stralen, blauw licht en vervuiling. Onzichtbare textuur, tweede huid effect.

391 UNI’PERFECT MULTI-PROTECTION FLUID SPF 50+
Dit product biedt een zeer hoge bescherming (SPF 50+) tegen UV-stralen, blauw licht en vervuiling. Onzichtbare textuur, tweede huid effect.