schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Lift'Expert

Lift'Expert

Tijd, verzorging: de bondgenoten voor een mooie huid.

De Lift'Expert verzorgingslijn van Maria Galland is een uitgebreide anti-aging huidverzorgingslijn die zich richt op het verstevigen en verjongen van de huid. De lijn bevat diverse producten die samenwerken om een jonger uitziende huid te bevorderen en tekenen van veroudering te verminderen.
Deze huidverzorgingslijn van Maria Galland combineert geavanceerde actieve ingrediënten zoals polypeptiden, bioactieve peptidecomplexen en natuurlijke extracten om de huidtextuur te verbeteren, de huid te verstevigen en tekenen van veroudering tegen te gaan.

640 LIFT'EXPERT SERUM
Dit serum is ontworpen om 's ochtends en 's avonds aan te brengen op het gezicht, de hals en het decolleté. Het bevordert de productie van collageen, hydrateert diep en beschermt de huid tegen oxidatieve stress​.

650 LIFT'EXPERT WRINKLE SMOOTHER
Speciaal ontwikkeld voor gevoelige zones zoals de oog- en lipcontouren, vermindert deze crème tekenen van huidvermoeidheid, zoals fijne lijntjes, wallen en donkere kringen, en verzacht het rimpels. Het is parfumvrij en ideaal voor gevoelige huidtypen​.

660 LIFT'EXPERT CREAM
Deze crème wordt aangebracht na het serum en biedt intensieve hydratatie en versteviging. Het bevat polypeptiden die de celactiviteit stimuleren en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels​.

661 LIFT'EXPERT RICH FIRMING CREAM
Een rijkere versie van de verstevigende crème die extra voeding biedt voor een diepgaande hydratatie en versteviging van de huid. Deze crème bevat onder andere extracten van ijswijn en mariadistel, die bekend staan om hun antioxidante en anti-glycatie eigenschappen​

681 LIFT'EXPERT SMOOTHING PATCHES
Deze gladmakende patches bieden een onmiddellijke verstevigende en hydraterende werking, perfect voor een snelle oppepper van de huid​. Ze stimuleren de collageenproductie en maken de huid voller.