schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Verzorging in de zon

Onbezorgd genieten van de zon met de beschermende zonneproducten van Maria Galland.

Maria Galland biedt een uitgebreide zonbeschermingslijn aan die zowel preventieve als verzorgende producten bevat, speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en te verjongen tijdens en na blootstelling aan de zon.

Effectieve zonbescherming met optimale UVA/UVB-bescherming (factor 30 of 50+). UVA-stralen verouderen uw huid (met de A van Aging) en UVB-stralen verbranden uw huid (de B van Burning). Kies daarom voor een zonneproduct dat uw huid beschermt tegen beide stralen en voorkom onherstelbare zonneschade.

Voor het beste resultaat is het verstandig om de zonneproducten royaal aan te brengen en bij voorkeur 30 minuten voor blootstelling aan de zon. Zorg ervoor dat je huid om de twee uur en na elke zwembeurt beschermd is.

zonneproducten

Hoe reageert de huid op zonnestralen?

In de zomermaanden zijn we vrolijker en krijgen we een aantrekkelijke bruine huidkleur. Veel te vaak vergeet men echter dat de zon niet alleen maar positieve effecten heeft.

Want de door de zon belaste huid wordt droog, krijgt pigmentvlekken en verliest haar elasticiteit. Bovendien zorgt te intensieve zonbestraling voor huidveroudering en meer rimpels. Om dat te voorkomen helpt alleen een goede zonbescherming en een aangepaste verzorging erna!

960 PROTECTIVE FACE CREAM SPF 30
Zonnebescherming voor het gezicht. Biedt hoge bescherming (SPF30) en is geschikt voor alle huidtypes. Deze vloeibare zonbescherming is geformuleerd om de huid te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke zonnestralen, terwijl ze de huidtextuur verbeteren.

961 PROTECTIVE FACE CREAM SPF 50+
Zonnebescherming voor het gezicht. Biedt intensieve bescherming (SPF 50+) en is geschikt voor alle huidtypes. Deze vloeibare zonbescherming is geformuleerd om de huid te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke zonnestralen, terwijl ze de huidtextuur verbeteren

970 PROTECTIVE BODY MILK
SPF 30

Zonnebescherming voor het lichaam. Biedt hoge bescherming (SPF30) en is geschikt voor alle huidtypes. Deze vloeibare zonbescherming is geformuleerd om de huid te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke zonnestralen, terwijl ze de huidtextuur verbeteren.

971 PROTECTIVE BODY MILK
SPF 50+

Zonnebescherming voor het lichaam SPF 50+. De niet-vette, niet-kleverige textuur smelt snel in de huid en hydrateert de huid langdurig en helpt de bruine kleur te behouden.

980 REGENERATING AFTER-SUN MILK
Hydraterende after-sun verzorging voor het lichaam.

990 SELF-TAN MILK
Zelfbruinende melk voor gezicht en lichaam, voor een natuurlijke en langhoudende bruining, gemakkelijk in gebruik.

390 UNI’PERFECT MULTI-PROTECTION FLUID SPF 30
Perfectionerende bescherming (SPF 30), rijk aan werkstoffen die de huid beschermen tegen UV-stralen, blauw licht en vervuiling. Onzichtbare textuur, tweede huid effect.

391 UNI’PERFECT MULTI-PROTECTION FLUID SPF 50+
Dit product biedt een zeer hoge bescherming (SPF 50+) tegen UV-stralen, blauw licht en vervuiling. Onzichtbare textuur, tweede huid effect.

De zonbeschermingslijn van Maria Galland voor het gezicht en het
lichaam (SPF 30 en SPF 50+) is respectvol voor je huid én voor de oceaan.
De formule is goedgekeurd door EcoSun Pass®*.

 

* Door producten en diensten met deze goedkeuring te kiezen, dragen gebruikers bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk en ondersteunen ze initiatieven voor een schoner milieu.