schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Ligne Clarté

Onze must-haves voor een jonger uitziende huid.

Ligne Clarté van Maria Galland is een gespecialiseerde huidverzorgingslijn die gericht is op het behandelen en verbeteren van de helderheid van de huid. Deze lijn geeft je huid met haar actieve stoffen een zuivere teint, de poriën worden verfijnd en tegelijkertijd minimaliseert het rimpeltjes.

67 OIL-IN-MILK SUBLIME CLEANSER

Een royale en delicate olie die zelfs de meest hardnekkige make-up verwijdert. Laat geen vettig laagje achter op de huid.

Verwijdert gemakkelijk make-up, zelfs waterproof soorten, en de dagelijkse onzuiverheden (verontreinigende stoffen, vuil, zweet, enz.), zonder resten achter te laten. Onthult een heldere, stralende teint.

301 PERFECTING PORE REFINER

Fluid voor de gecombineerde en vette huid, die de poriën verfijnt.

Met de extra werkzame, maar zachte fluid krijgt de gemengde en vette huid waar de rimpeltjes al zichtbaar zijn, precies die verzorging, die ze nodig heeft. De speciale werkstoffencombinatie zorgt voor een langdurige matte huid, celbescherming tot in de diepere huidlagen en veel vocht. Lijntjes en rimpeltjes zijn verminderd, de teint ziet er niet meer glimmend uit, maar egaal en fris. Het bijzondere aan deze zacht geurende fluid, die de poriën verfijnt, zijn de actieve stoffen die de huid intensief zuiveren en die tegelijkertijd een maximale anti-aging werking hebben.