schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Mille

Trotseert de tekenen des tijds. Vergroot je schoonheid.

De Mille-lijn van Maria Galland, ook wel bekend als de 1000-lijn, is de meest luxueuze anti-aging verzorgingslijn van het merk. Deze lijn is ontworpen voor vrouwen vanaf 30 jaar die op zoek zijn naar hoogwaardige huidverzorging met een anti-aging effect. De producten uit deze lijn bevatten een hoge concentratie aan premium werkstoffen die samenwerken om de tekenen van veroudering te bestrijden, zoals rimpels, verlies van stevigheid en elasticiteit, en een droge huid.

1000 MILLE THE CLEANSING MILK
Omarm het natuurlijke verouderingsproces van je huid met 1000 MILLE The Cleansing Milk. Aangedreven door innovatieve verjongende celactivator. Verwijdert make-up en onzuiverheden.

1000 MILLE THE LOTION|
Omarm het natuurlijke verouderingsproces van je huid met 1000 MILLE The Lotion. Aangedreven door innovatieve verjongende celactivator. Maakt je huid fluweelzacht, getonifieerd en stralend.

 

1000 MILLE THE SERUM
Omarm het natuurlijke verouderingsproces van je huid met 1000 MILLE The Serum. Aangedreven door innovatieve verjongende celactivator. Draagt bij aan een stevigere en gladdere huid.

1000 MILLE THE CREAM
Deze luxueuze anti-aging crème is geschikt voor normale tot droge huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het vermindert rimpels, verstevigt en revitaliseert de huid, en biedt langdurige hydratatie.

1000 MILLE THE CONCENTRATED CREAM
Deze luxueuze anti-verouderingscrème is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Deze crème maakt deel uit van de prestigieuze MILLE-lijn en biedt intensieve verzorging en hydratatie.

1000 MILLE THE EYE CREAM
Deze oogcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het vermindert wallen, donkere kringen en rimpels, en hydrateert de huid intensief dankzij hyaluronzuur en andere actieve ingrediënten.

1000 MILLE THE EYE CONTOUR PATCHES
Omarm het natuurlijke verouderingsproces van je huid met 1000 MILLE The Eye Contour Patches. Het perfecte wekelijkse ritueel om je oogcontour op te frissen en te verlichten.

1000 MILLE SET
Een serum en crème duo in een huidverzorgingsset om de jeugdigheid van je huid te behouden.