schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Nutri'Vital

De iconische producten voor de droge huid.

De Nutri'Vital lijn van Maria Galland Paris is een gespecialiseerde verzorgingscollectie die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van droge tot zeer droge huid. De reeks richt zich op het voeden, revitaliseren en beschermen van de huid door middel van een combinatie van natuurlijke oliën, rijke crèmes en geavanceerde actieve ingrediënten. De Nutri'Vital lijn streeft ernaar een uitgebreide oplossing te bieden voor de droge huid, zodat deze gehydrateerd, soepel en gezond blijft​.

5 NUTRI’VITAL RICH CREAM
Deze iconische voedende en revitaliserende crème werkt 's nachts, tijdens de piek van de celregeneratie.

5A NUTRI’VITAL LIGHT CREAM
Fijne en delicate textuur: de Crème N°5 is ook verkrijgbaar in een lichte versie, zonder haar voedende en revitaliserende doeltreffendheid te verliezen.

5B NUTRI’VITAL INTENSE RICH CREAM
Deze rijke versie van onze iconische nachtcrème wordt gebruikt als een intensief voedende crème om te voldoen aan de behoefte aan absoluut comfort.

5C NUTRI’VITAL SERUM
Om de effecten van de dag- en nachtcrème te versterken, biedt dit serum een lichte en smeltende textuur, net als een tweede huid.

440 NUTRI’VITAL SERUM-IN-OIL|
Dit voedende en revitaliserende serum, een echte drager van actieve ingrediënten, heeft een rijke textuur met een droge, zijdezachte finish voor absoluut comfort.

450 NUTRI’VITAL EYE CONTOUR CREAM
Deze verzorging specifiek voor het gevoelige oogcontour biedt een voedende en revitaliserende werking voor een glad en uitgerust oogcontour.

469 NUTRI’VITAL ANTI-DRYNESS EXPERT CREAM
Heb je een SOS-behandeling nodig voor de droogste zones? De smeltende textuur van deze crème is de oplossing, verzacht gevorderde huiddroogheid en vermindert ruwe plekjes.