schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Ligne Clarté

Begin januari 2015 introduceerde Maria Galand de lijn: Ligne Clarté. Zuiverende anti-aging verzorging voor een nieuw huidgevoel. Deze lijn geeft je huid met haar actieve stoffen een zuivere teint, de poriën worden verfijnd en tegelijkertijd minimaliseert het rimpeltjes.

67 HUILE DÉMAQUILLANTE CLARTÉ

Efficiënte zuiverende reinigingsolie

De intensief verzorgende reinigingsolie zuivert en geeft een nieuw, soepel huidgevoel. In deze niet vette reinigingsolie zijn de beste werkstoffen samengebracht voor een zuivere huid met fijnere poriën.

Gebruik: Inmasseren op het droge gezicht en de hals, dan de vingers licht bevochtigen en roteren totdat een melkachtige textuur ontstaat. Met water afnemen.

300 CRÈME MATITÉ VELOURS

Anti-aging dag- en nachtverzorging voor een zuivere, matte teint

De zijdezachte dag- en nachtverzorging voor de vette, gecombineerde en onzuivere huid maakt met haar actieve werkstoffen lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar, de huid gladder, verfijnt bovendien de poriën en zorgt ervoor dat de huid minder glimt.

Gebruik: 's morgens en/of 's avonds aanbrengen op het gereinigde gezicht, de hals en het decolleté.

301 SOIN AFFINANT PERFECTEUR DE PEAU

Efficiënte en zachte poriënverfijner

De innovatieve poriënverfijner, minimaliseert dankzij zijn werkstoffen efficiënt en zacht het aanzien van lijntjes en rimpeltjes, verfijnt de poriën en zuivert de teint.

Gebruik: 's morgens en/of 's avonds aanbrengen op het gereinigde gezicht en daarna de dag- en nachtverzorging 300 CRÈME MATITÉ VELOURS gebruiken.

302 MASQUE PEELING CLARTÉ

Intensief reinigend peelingmasker

Het zachte en tegelijkertijd efficiënt peelingmasker maakt dode huidcellen, vuil en make-up los en ontdoet zo de poriën van een teveel aan vet.

Gebruik: 1-2 maal per week aanbrengen op het gereinigde, droge gezicht en 5-10 minuten laten inwerken. Het droog geworden masker met warer vochtig maken en ca. 1 minuut zachtjes inmasseren. Met water afnemen.