schoonheidssalon|spijkenisse


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Wintertips

Wintertips

10 Wintertips

 

In de winter heeft je huid vaak behoefte aan vollere producten:

Crème - Smeren, smeren en nog eens smeren. Om je huid te beschermen is het raadzaam om in de koude periodes extra te smeren met een dagcrème. Laat je wel goed adviseren, want in de winter heeft je huid vaak behoefte aan vollere producten.

Ogen - De huid rondom je ogen is heel dun en daarom erg gevoelig voor uitdroging. Geef je ogen daarom in het najaar wat extra verzorging met een goede oogcrème. Deze beschermt je ogen tegen de kou en geeft lekker een verzorgd gevoel.

Bleek - In het najaar en de winter laat de zon zich minder vaak zien, waardoor je opgedane teint als sneeuw voor de zon verdwijnt. Daarnaast vermindert de bloedtoevoer naar je gezicht door de kou. Met als gevolg een grauwe vale teint. Om dit huidje een oppepper te geven is een gezichtsmasker een aanrader. In 15 minuutjes ziet je huid er weer fris en stralend uit.

Temperatuurverschillen - Moet je de vrieskou in? Ga dan niet net voor je vertrekt met je gezicht voor een warme kachel zitten. Door de grote temperatuurverschillen droogt je huid uit en kunnen er gesprongen adertjes ontstaan in je gezicht.

Handen - Een dalende temperatuur betekent ook vaak droge ruwe handen. Probeer je handen zo min mogelijk bloot te stellen aan de kou. Vergeet je handschoenen niet en smeer ze meerdere malen per dag in met een goede handrème.

Lippen - De huid van je lippen is erg dun. Door de kou ontstaan er al snel scheurtjes en kloofjes in je lippen. Verzorg je lippen daarom extra goed met een extra laagje vet bijvoorbeeld vaseline.

Scrubben - Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het goed om je huid met regelmaat te scrubben. Zo verwijder je de dode huidcellen en kunnen de verzorgende producten veel beter hun werking doen op de huid.

Reinigen - Een huid die schoon is zal veel meer stralen. Probeer zowel 's ochtends als 's avonds de huid goed te reinigen. Wanneer je huid goed gereinigd is zal je dag- en nachtcrème veel beter zijn werk doen.

Lichaam - In deze periode zijn we veel minder bezig met ons lichaam, verwen jezelf een met een heerlijk lichaamsscrub en een hydraterend bodyproduct. Een goed verzorgt lichaam geeft een heerlijk verzorgd gevoel.

Zorg goed voor jezelf, dan straal je 10 x meer !!!